یک وب سایت باید چه صفحاتی داشته باشد؟ 11 گزینه برای کسب و کارها

یک وب سایت خوب باید چه صفحاتی داشته باشد؟ صفحات ضروری برای یک وب سایت: صفحه اصلی، صفحه درباره ما، صفحه محصولات و خدمات، صفحه تماس با ما، صفحات وبلاگ
یک وب سایت باید چه صفحاتی داشته باشد؟ 11 گزینه برای کسب و کارها

امروزه بیش از یک میلیارد وب سایت در اینترنت وجود دارد. حتی اگر نیمی از آن ها فعال باشند، باز هم رقابت زیادی برای کسب و کاری مثل شما وجود دارد. اینجاست که صفحات وب سایت شما وارد عمل می شوند.

اما یک وب سایت خوب باید چه صفحاتی داشته باشد؟ چگونه تعیین می کنید که چه چیزی را برای رتبه بندی خوب و تحت تاثیر قرار دادن بازدیدکنندگان در وب سایت خود قرار دهید؟

این چیزی است که ما در این مقاله درباره آن صحبت خواهیم کرد. در ادامه صفحاتی وجود دارد که هر وب سایتی می تواند داشته باشد:

بیایید صفحات ضروری و اختیاری را در ادامه بررسی کنیم!

صفحات ضروری برای یک وبسایت

یک وب سایت باید چه صفحاتی داشته باشد؟ در اینجا برخی از صفحاتی که باید به وب سایت خود اضافه کنید آورده شده است:

(برای مشاهده نمونه کارهای طراحی سایت تیامیر کلیک کنید.)

1. صفحه اصلی

صفحه اصلی معرفی بقیه وب سایت شماست. عناصر اصلی برند شما، مانند لوگو و شعار شما، در اینجا قابل مشاهده خواهد بود، همچنین یک مرور کلی مختصر و جذاب از کسب و کار شما. این صفحه جایی است که شما محصولات، خدمات یا زمینه‌های تخصص اصلی خود را با CTAهای مهم برای هدایت کاربران به انجام اقدامات خاص به نمایش می‌گذارید. مطمئن شوید که از تصاویر جذاب برای جلب توجه بازدیدکنندگان استفاده کنید.

یک وب سایت باید چه صفحاتی داشته باشد؟ 11 گزینه برای کسب و کارها

2. صفحه درباره ما

این صفحه به شما فرصت می‌دهد تا مروری بر شرکت خود و چشم‌انداز، ماموریت و ارزش‌های آن ارائه دهید. در صورت امکان، می‌توانید اعضای تیم مرتبط را با نقش‌ها و صلاحیت‌های آن‌ها معرفی کنید یا به دستاوردها و ویژگی‌های منحصر به فرد تیم اشاره کنید. از این صفحه برای ارائه اثبات اجتماعی برای ایجاد اعتماد و اعتبار و به اشتراک گذاری مطالعات موردی پروژه‌های موفق استفاده کنید.

صفحه درباره ما

3. صفحه محصولات و خدمات

صفحات محصولات شما می‌تواند شامل دسته بندی‌ها (مانند تصویر) یا لیست محصولات تکی باشد. بسته به تعداد لیست‌هایی که دارید، ممکن است فقط از لیست‌ محصولات تکی استفاده کنید.

صفحه محصولات و خدمات

توضیحات مفصلی در مورد محصولاتی که می‌فروشید یا خدماتی که ارائه می‌دهید ارائه دهید. مشخصات، ویژگی‌ها و جزئیات قیمت ‌گذاری را در جایی مناسب ارائه کنید. از تصاویر، المان های بصری یا ویدیوهای باکیفیت برای نمایش محصولات و خدمات استفاده کنید. برای اعتبار بیشتر، بازخورد مشتریان را برای حمایت از کیفیت آن محصولات یا خدمات درج کنید.

صفحه محصولات و خدمات

4. صفحه تماس با ما

گزینه‌های تماس متعددی برای مشتریان بالقوه ارائه دهید تا بتوانید ترجیحات مختلف را برآورده کنید. گزینه های تماس شامل موارد زیر است:

  • یک فرم تماس
  • آدرس ایمیل شما
  • شماره تلفن های شما
  • آدرس‌ها و نقشه‌ها (برای همه لوکیشن های شما)
  • حساب‌های رسانه‌های اجتماعی
صفحه تماس با ما

5. صفحه وبلاگ

وبلاگ یا صفحه خبری شرکت شما جایی است که شما محتوای آموزنده و جذاب یا به‌روزرسانی‌ها را منتشر می‌کنید. وبلاگ‌ها این امکان را برای شما فراهم می‌کنند که تخصص خود را نشان دهید و بازدیدکنندگان را در مورد موضوعات مرتبط مطلع نگه دارید. سازماندهی محتوای خود در دسته‌ بندی‌ها به ناوبری کمک می‌کند و افزودن دکمه‌های اشتراک‌گذاری اجتماعی، خوانندگان را تشویق می‌کند تا مقالات شما را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مورد علاقه خود به اشتراک بگذارند.

صفحه بلاگ

6. صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی

بسیاری از کشورها قوانینی را اجرا کرده‌اند که مشاغل باید برای محافظت از حقوق حریم خصوصی کاربران از آن‌ها پیروی کنند. صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی توضیح می‌دهد که چه اطلاعاتی را از بازدیدکنندگان وب سایت جمع‌آوری می‌کنید، این داده‌ها کجا ذخیره و استفاده می‌شوند، آیا این داده‌ها را با اشخاص ثالث به اشتراک می‌گذارید یا خیر و کاربران چگونه می‌توانند درخواست حذف داده‌های خود را بدهند.

صفحات وب اختیاری برای یک وب سایت

بسته به نوع کسب‌وکار یا صنعت خود، ممکن است بخواهید این صفحات وب را نیز برای بهبود تجربه کاربری به وب‌سایت خود اضافه کنید.

7. صفحه شرایط و ضوابط

این صفحه قوانین و دستورالعمل‌های استفاده از یک وب‌سایت یا دسترسی به خدمات آن را تشریح می‌کند. این صفحه اطلاعاتی مانند مسئولیت‌های کاربر، حقوق مالکیت معنوی و سلب مسئولیت را پوشش می‌دهد. اگرچه این صفحه برای همه وب‌سایت‌ها ضروری نیست، اما داشتن آن مفید است.

8. صفحه نظرات

نظرات مشتریان اعتبار و اعتماد به محصولات یا خدمات شما را افزایش می‌دهند. نظرات می‌توانند در قالب‌های نوشتاری یا ویدیویی، به عنوان رتبه‌بندی ستاره یا لینک به سایت‌های بررسی شخص ثالث نمایش داده شوند.

9. صفحه پرسش‌های متداول (FAQ)

اگر مشتریان شما مرتباً سوالات مشابهی می‌پرسند، این صفحه برای بازدیدکنندگان سایت مفید است تا پاسخ‌ها را پیدا کنند، شک و تردیدها را برطرف کنند و آن‌ها را برای تماس با شما متقاعد کنند.

10. صفحه خطا 404

یک صفحه خطای 404 سفارشی به خوانندگان می‌گوید که لینکی که سعی در دسترسی به آن دارند وجود ندارد یا تغییر کرده است. برای کمک به لینک‌های شکسته، یک نوار جستجو برای بازدیدکنندگان اضافه کنید تا صفحه‌ای را که به دنبال آن بودند پیدا کنند یا آن‌ها را به صفحه اصلی خود هدایت کنید.

11. صفحه فرصت‌های شغلی

اگر شما یک کسب‌وکار استخدامی یا یک شرکت بزرگ هستید که اغلب پوزیشن های خالی را تبلیغ می‌کنید، این صفحه برای نمایش فرصت‌های شغلی و بازاریابی شرکت شما ایده‌آل است.

پرسش‌های متداول (FAQ) درباره صفحات وب سایت

می‌خواهید بیشتر در مورد اینکه هر صفحه باید چه چیزی داشته باشد بدانید؟ این پرسش‌های متداول درباره صفحات وب را بررسی کنید!

صفحات وب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟

صرف نظر از اینکه وب سایت شما حاوی چند صفحه است، همه آن‌ها باید به تجربه کلی کاربر مخاطب شما کمک کنند. این بدان معنی است که شامل ویژگی‌هایی باشد که برای کاربران شما خواندن و لذت بردن از هر صفحه را آسان‌تر می‌کند.

این موارد عناصر ضروری هستند که باید در هر صفحه وب قابل مشاهده باشند:

  • هدر: هدر به بازدیدکنندگان شما می‌گوید که در جای درست هستند در حالی که مقدمه‌ای سریع از محتوای صفحه ارائه می‌دهد.
  • منو: منو یکی از عناصر اصلی ناوبری یک وب سایت است و برای بازدیدکنندگان آسان است تا در سایت حرکت کنند و اطلاعات مرتبط را پیدا کنند.
  • دکمه فراخوان عمل (CTA): دکمه CTA کاربران را ترغیب می‌کند تا یک اقدام خاص انجام دهند، مانند یادگیری بیشتر، خرید محصول یا تماس گرفتن.
  • پاورقی: پاورقی پایان یک صفحه وب را مشخص می‌کند و یک فیلد اضافی برای لینک‌ها و اطلاعات مفید ارائه می‌دهد که بازدیدکنندگان سایت ممکن است بدون نیاز به بازگشت به بالای صفحه به آن علاقه‌مند باشند.
  • نوار جستجو: اگر صفحات وب زیادی با محتوای زیاد دارید، افزودن یک نوار جستجو به مخاطبان شما امکان می‌دهد تا به سرعت و به راحتی اطلاعات را بر اساس پرس و جو جستجوی خود مرور و پیدا کنند.

تعداد ایده آل صفحات برای سئو چقدر است؟

تعداد صفحاتی که برای سئو نیاز دارید به صنعت، اهداف و اطلاعاتی که می‌خواهید با مخاطبان خود به اشتراک بگذارید بستگی دارد.

وب‌سایت‌های چند صفحه‌ای برای اکثر انواع وب‌سایت‌ها کار می‌کنند و ناوبری، قابلیت استفاده و مقیاس‌پذیری بهتری دارند. در اینجا یک مرور کلی ساده از تعداد صفحاتی که باید داشته باشید، بر اساس اندازه کسب‌وکار شما آورده شده است:

  • کسب ‌و کار کوچک: 10 تا 100 صفحه
  • شرکت متوسط: حدود 100 تا 500
  • شرکت بزرگ: 1000+ صفحه

به طور کلی، بهتر است به جای کمیت، به کیفیت صفحات وب خود توجه کنید. با رشد کسب‌ و کار خود، روش‌های طبیعی و جدیدی برای افزودن محتوا پیدا خواهید کرد که به نفع بازدیدکنندگان وب‌سایت است.

چگونه صفحات وب سایت خود را سازماندهی کنم؟

روش‌های ناوبری زیادی برای سازماندهی وب‌سایت‌های شما وجود دارد. تا زمانی که به طور مداوم به یک روش پایبند باشید و آن را درست انجام دهید، کار را برای بازدیدکنندگان آسان‌تر خواهید کرد.

در اینجا چند روش برای سازماندهی صفحات شما وجود دارد:

  • ناوبری Breadcrumb
  • سرتیترها با منوی کشویی
  • منوی ستون کناری
  • منوی پاورقی

بخشی از سازماندهی سایت شما همچنین شامل ایجاد یک نقشه سایت HTML برای ارائه یک نمای بصری کامل از تمام صفحات سایت شما و نحوه ارتباط آن‌ها با یکدیگر است. شما همچنین باید یک XML را به گوگل ارسال کنید زیرا صفحات جدیدی را اضافه می‌کنید تا مطمئن شوید که همه آن‌ها می‌توانند در نتایج جستجو ظاهر شوند!

صفحات وب سایت خود را با تیامیر به آهنرباهای درآمد تبدیل کنید!

اگر می‌خواهید مطمئن شوید صفحات شما تأثیر مناسب بر خوانندگان شما دارند، به یک متخصص نیاز دارید. آژانس دیجیتال مارکتینگ تیامیر می‌تواند به شما کمک کند هر یک از صفحات ذکر شده در بالا را به ابزارهایی برای افزایش درآمد کسب‌ و کارتان تبدیل کنید.

هنگامی که خدمات طراحی سایت و سئو ما را انتخاب می‌کنید، محتوای سفارشی و بهینه‌سازی شده‌ای را در سایت خود دریافت می‌کنید تا مخاطبان هدف خود را آگاه و به مشتری تبدیل کنید.

با هم، وب ‌سایتی ایجاد خواهیم کرد که شما و بازدیدکنندگان‌تان عاشق آن خواهید شد. امروز با ما تماس بگیرید تا بدانید وب‌سایت شما به چه صفحاتی نیاز دارد!

اشتراک گذاری

Scroll to Top