اپلیکیشن ها همان برنامه های کاربردی هستند که به صورت روزانه از آن ها استفاده می کنیم. باید بدانید که سیستم عامل ها جزء اپلیکیشن ها به حساب نمی آیند. این برنامه یک وظیفه اصلی دارند و آن آسان کردن زندگی روزمره انسان ها است. به طور مثال با یک لمس ساده می توانید تراکنش های بانکی خود را انجام دهید و کارهای دیگر خود را بدون نگرانی انجام دهید. اپلیکیشن ها معمولاً خطای کمی دارند و هر خطایی که ممکن است رخ دهد در این برنامه ها به راحتی در نسخه بعدی برنامه برطرف میشود. هر برنامه برای یک هدف منحصر به فرد طراحی شده است و انواع مختلفی دارد. می توان گفت که اپلیکیشن ها را می توان تقریبا برای رفع هر نیاز انسانی طراحی کرد. در ادامه این مطلب با تیامیر tiamir.com همراه باشید تا به شما عزیران انواع اپلیکیشن ،مزیت های استفاده و نحوه ساخت اپلیکیشن را توضیح دهیم.
اپلیکیشن همان برنامه اپ است که همه ما آن را می شناسیم. اپ نوعی نرم افزار است که برای استفاده در دستگاه های موبایل مدرن مانند گوشی های هوشمند و تبلت ها طراحی شده است و به عنوان اپلیکیشن نیز شناخته می شود. آن ها ممکن است با برنامه هایی مانند وب اپ، آنلاین اپ اندروید یا IOS نیز بین شماها شناخته شوند.
اپلیکیشن ها اغلب خدماتی مشابه برنامه های کامپیوتری ارائه می دهند، با این تفاوت که کم حجم هستند و کارایی محدود و تخصصی دارند. اپل برای اولین بار چنین برنامه هایی را در فروشگاه اپل برای آیفون، آی پد و آی پد تاچ منتشر کرد و به طور گسترده از آن استفاده کرد. اپلیکیشن ها را نباید با نرم افزارهای کامپیوتری اشتباه گرفت زیرا آن ها کاملا با هم متفاوت هستند. ساخت اپلیکیشن باعث شده به کاربران ویژگی های خاص و کاربردی ارائه دهند مثل اپ های پیام رسان، فروشگاه های آنلاین و … .
در اوایل ساخت اپلیکیشن های موبایل، به دلیل محدودیت های سخت افزاری گوشی های موبایل، اپلیکیشن ها نمی توانستند بسیاری از وظایف را همزمان انجام دهند که بعدها با پیشرفت تکنولوژی این مشکلات برطرف شد. در ابتدا آوردن برنامه های کامپیوتری برای تلفن های همراه یکی از ساده ترین راه ها برای ایجاد اپلیکیشن موبایل بود، بعدها که تلفن های همراه قدرتمندتر شدند، برنامه نویسان دیگر از این روش استفاده نکردند.
اولین ساخت اپلیکیشن موبایل به نام Psion در اوایل دهه 1990 بر روی کامپیوترهای قابل حمل منتشر شد و سیستم عامل EPOC 16 بیتی را نصب کرد که به توسعه دهندگان و برنامه نویسان اجازه می داد از برنامه های صفحه گسترده (مانند اکسل) ، برنامه واژه پرداز مثل ورد و … را ساخته و روی دستگاه ها نصب کنند. پس از مدتی همین دستگاه با سیستم عامل 32 بیتی و ارتقای رم تا 2 مگابایت عرضه شد و نکته جالب در مورد سیستم عامل EPOC این بود که قابلیت طراحی برای کاربران معمولی را داشت. بنابراین، راه برای گسترش و ساخت اپلیکیشن های کاربردی تلفن همراه باز شد.
هنگام ساخت اپلیکیشن، هیچ چیز مهمتر از کاربردی بودن و سبک طراحی آن نیست. حتما شما اپلیکیشن های بسیار زیبا را دیده اید، اما این سبک طراحی اغلب کارایی اپلیکیشن را در درجه دوم قرار می دهند. سعی کنید کاربر را در بخش های مختلف اپلیکیشن به ساده ترین شکل ممکن راهنمایی کنید و از ایجاد مواد زائد و غیرعملی خودداری کنید. طراحی ساده باعث می شود کاربران به سرعت به اپلیکیشن متصل شوند و از کار با آن لذت ببرند.
اگرچه ساخت اپلیکیشن باید کم حجم باشد و از افزودن فایل های حجیم خودداری شود، اما وجود تصاویر با وضوح بالا یا موشن گرافیک می تواند اپلیکیشن شما را جذاب تر از قبل کنید. برای این کار می توانید از ابزارهای موجود برای کاهش حجم تصویر بدون افت کیفیت استفاده کنید و سپس از آن در ساخت اپلیکیشن خود استفاده کنید. می توانید استاندارد مورد نیاز برای نمایش تصاویر را با کیفیت HD یا 720p در نظر گرفت که با اکثر تلفن های همراه سازگار است.
شخصی سازی ظاهر اپلیکیشن و ارائه تم های از پیش تعیین شده باعث می شود کاربر از استفاده از اپلیکیشن لذت ببرد و وجود تم های روز و شب باعث افزایش استفاده در اتاق های تاریک می شود. انتخاب رنگ، فونت و اندازه از جمله موارد دیگری هستند که می توان آنها را سفارشی کرد.
عدم تطابق بین رنگ های استفاده شده در ساخت اپلیکیشن می تواند باعث دلسرد شدن کاربر شود. از طرفی استفاده از یک پالت رنگی خاص و جالب در طراحی، هارمونی هماهنگی ایجاد کرده است که مطمئناً نظر مخاطب را جلب خواهد کرد. همچنین در ساخت اپلیکیشن نباید روانشناسی رنگ ها را نادیده بگیرید.
درست مثل دنیای واقعی و روابط بین فرد و اولین جلسه دیدار بسیار مهم و تاثیرگذار است، باید بدانید که در دنیای دیجیتال نیز این قانون صدق می کند. در بیشتر موارد، پس از استفاده از اپلیکیشن شما برای اولین بار، کاربران تصمیم می گیرند آن را در تلفن خود نگه دارند یا آن را حذف کنند. این بیشتر در برنامه های رایگان اتفاق می افتد. در این میان، یک رابط کاربری جذاب می تواند تا حد زیادی روی مخاطب تاثیر بگذارد و آنها را متقاعد کند تا ساعت ها از اپلیکیشن شما استفاده کنند.
توجه داشته باشید که اگر رابط کاربری شما ضعیف تر از رقبای شما باشد، قطعا انتخاب اول بین کاربران نخواهید بود. همچنین، مطمئن شوید که طراحی رابط کاربری برنامه شما بر اساس سادگی و پاسخگویی به دستورات کاربر است.
یکی از مهمترین مزایای طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارها، ایجاد اعتبار برند است. با یک برنامه خوب می توانید خود و برندتان را به بهترین و حرفه ای ترین شکل ممکن معرفی کنید. ساخت اپلیکیشن برای کسب و کار شما سفیری برای برند و تجارت شما است.
یکی از بزرگترین مزایای طراحی اپلیکیشن، رشد بازار و طبیعتاً افزایش مشتریان و در نهایت افزایش فروش است. با ساخت اپلیکیشن خوب و کاربردی نیز می توانید به کمک نوتیفیکیشن ها با مشتری ارتباط برقرار کرده و او را از آخرین خدمات و محصولات مطلع کنید.
یکی از بزرگترین مزایای طراحی و ساخت اپلیکیشن این است که نسبت رقبا خود بهتر عمل می کنید. اگر یک اپلیکیشن مفید و موثر برای کسب و کار خود طراحی کنید، بدون شک چندین قدم از رقبای خود جلوتر خواهید بود. مشتریان با دیدن اپلیکیشنی برای کسب و کار شما اعتماد بیشتری به شما خواهند داشت و این امر در رشد کسب و کار و افزایش شهرت کسب و کار شما مفید خواهد بود.
اگرچه ممکن است در ابتدا طراحی اپلیکیشن تجاری کمی پرهزینه به نظر برسد، اما پس از مطالعه دقیق و تامل بر این موضوع می توان فهمید که این هزینه در کمترین زمان با سود بیشتری به ما برمی گردد. یکی از مزایای ساخت اپلیکیشن کسب درآمد از راه های مختلف است. به عنوان مثال، تبلیغات بنری در اپلیکیشن برای برندهای دیگر می تواند گزینه خوبی باشد.
iOS اپل و اندروید گوگل دو سیستم عامل موبایل هستند. هنگام ایجاد اپلیکیشن های تلفن همراه، ابتدا باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید برای دستگاه های iPhone یا Android برنامه ایجاد کنید. در ادامه با تیامیر tiamir.com همراه باشید تا برخی از تفاوت های اپلیکیشن این دو سیستم عامل را به شما عزیزان توضیح دهیم.
تنظیمات اپلیکیشن اندروید بهتر از IOS است ولی در هرکشوری خواهان ندارد
اپلیکیشن های IOS و Android به بودجه و کار تعمیر و نگهداری متفاوتی نیاز دارند
توسعه دهندگان هنگام برنامه نویسی برای iOS در مقایسه با برنامه نویسی برای اندروید از زبان های برنامه نویسی متفاوتی استفاده می کنند
توسعه دهندگان اپلیکیشن iOS از Swift استفاده می کنند، در حالی که توسعه دهندگان اپلیکیشن اندروید از جاوا یا کاتلین استفاده می کنند
برای دستگاه های اپل، اندازه صفحه نمایش استاندارد برای iPhone و iPad وجود دارد. اندازههای صفحهنمایش در دستگاههای Android بسیار متفاوت است. به این معنی که برای اطمینان از سازگاری و عملکرد در بین دستگاهها باید روی طراحی رابط و برنامهنویسی موردی کار بیشتری انجام دهید
در فرآیند ایجاد اپلیکیشن موبایل، عوامل متعددی بر هزینه طراحی و ساخت اپلیکیشن تاثیر می گذارد. با توجه به تفاوت بین پلتفرم های اندروید و IOS، روشن شدن این موضوع در مرحله اول ضروری است. هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید با IOS متفاوت است. فناوری ایجاد اپلیکیشن نیز متفاوت است و کدنویسی مبتنی بر Native یا MultiPlatform است که می تواند روی قیمت طراحی اپلیکیشن تاثیر گذار باشد.
سایر ویژگی ها مانند ماژول های ویژه مانند GPS، Notification، پیام های متنی، طراحی خاص، برنامه های کمکی و غیره. و غیره بر هزینه ساخت اپلیکیشن تاثیر دارند. موضوعاتی مانند UI و UX از جمله موضوعات مهمی هستند که بسته به نوع کسب و کار و الزاماتی که برای سفارشات خاص می بینید، قابلیت افزایش هزینه را خواهند داشت. مطمئنا توجه ویژه به ظاهر زیبا و حرفه ای انیمیشن تجربه استفاده از اپلیکیشن توسط مشتریان، شما را متعجب خواهد داد.
ویژگی های منحصر به فرد و متمایز یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار ساخت اپلیکیشن است. با توجه به خواسته کارفرما و امکانات مورد نیاز پروژه تنوع های زیادی وجود دارد که می تواند روی قیمت ساخت اپلیکیشن تاثیر گذار باشد.
کیفیت برنامه شما اغلب به این بستگی دارد که چقدر واضح و مکرر با توسعه دهنده برنامه ارتباط برقرار کنید و نیازهای خود را به آنها منتقل کنید. آیا طراح اپلیکیشن شما ترجیح می دهد شخصا صحبت کند یا از طریق تلفن یا اسکایپ ارتباط با شما برقرار می کند؟ چقدر از پیشرفت کار در طول روز با شما صحبت خواهد کرد؟
گروه ساخت اپلیکیشن تیامیر tiamir.com با سال ها تجربه و تخصص کافی در زمینه طراحی و ساخت اپلیکیشن های اندروید و IOS این اطمینان را به شما عزیزان می دهد بعد از عقد قرارداد این شرکت وظیفه دارد تمامی مراحل ساخت اپلیکیشن را به طور مستقیم در حین کار با شما در میان بگذارد و خیال شما را از هرجهت آسوده کند.
معمولاً بهترین راه برای آزمایش یک برنامه، اجرای آن بر روی گوشی هوشمندی است که قرار است از آن استفاده شود. گروه ساخت اپلیکیشن تیامیر توضیحات کاملی در مورد نحوه اجرای تست اپلیکیشن برای رفع هرگونه سردرگمی به شما ارائه می دهد.
شرکت تیامیر ارائه دهنده خدمات در حوزه ی دیجیتال مارکتینگ و فضای مجازی میباشد.
شرکت تیامیر با برخورداری از تیمی متخصص و حرفه ای با تکیه بر روش های علمی نوین علاوه بر ارائه ایده های نوآورانه همواره مشتاق است تا تمامی خدمات خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب به همراه پشتیبانی فنی مستمر و مورد نیاز برای مشتریان خود ارائه دهد.